Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rólam mondják

Akiknek már segítettem, így emlékeznek vissza a kezelésekre:

 

„Szilvinek panaszkodtam, hogy idő előtt havi vérzés problémám van, fájt tőle a derekam, hasam, kínlódtam egy hétig. Ő kb. fél óra alatt csodákat tett velem. Idegesített a problémám, és a hét alatt alig aludtam pár órát. Ezután a kezelés után viszont végig aludtam az éjszakát, másnapra csökkent a vérzés és délutánra el is múlt. A kezelés alatt melegséget éreztem, az első percekben eleredtek a könnyeim. Éreztem, hogy a szeretet átjárja a lelkem, testem. Talán ez is segített, hogy a bánat ami a szívemben volt, éreztem, hogy enged és megkönnyebbülök. Hálás vagyok Szilvinek azért ahogy segít bárkinek aki hozzá fordul gondolkodás nélkül. Bárkinek jó szívvel ajánlom, hogy forduljon Szilvihez, ha egy igazi szívből, lélekkel gyógyítót keres.

Gyöngyi 40 éves Veszprém”

 

 

„Csodás Élményem

 

A kezelésre kicsit hitetlenkedve-mosolyogva mentem be  a szobába .  Egy gyertya égett a kisasztalkán és a laptopon meditációs zene szólt. A tetőtéri kis ablakon pedig kellemes őszi napsütés fénye áradt a szobába. Szilvi mondta, hogy ne ijedjek meg, ha néha hozzám fog érni, ez ritkán de elő fog fordulni és elmondta, hogy milyen pontokon fog valószínűleg érinteni.

 Eleinte nem hunytam le a szememet, csak figyeltem a gyertya fényét. Mindjárt az elején melegséget éreztem és felszabadult örömöt. Hamar meg is állapítottam: Ejha ez a Szilvi tud valamit!

Hamarosan azonban, a békés örömteli állapotomat egy megmagyarázhatatlan mély szomorúság váltotta fel, amit aztán egy csendes röpke sírás kísért, melyet igyekeztem elfojtani. Ezután folyamatosan éreztem a szívemnél, közel a mellkasom közepéhez, hogy fáj hol jobban, hol kevésbé. Nem is értettem, hogy a melegség, öröm után, miből eredt ez a mély fájdalom.  Ezt a fájdalmat Szilvi szüntette meg, mikor a fájdalom pontját nyomva finoman érintette többször a kezével. Aztán egy idő után behunytam a szememet és folyton azt éreztem, hogy az ég felé repülök fel egyre magasabbra  és határtalanul boldognak és szabadnak éreztem magamat. A táj váltakozott, sokszor láttam a fák lombját is felülnézetből. Egy-egy pillanatra társam is volt, akkor láttam magunkat kívülről, de nem emberek voltunk, hanem meseszerű lények, mint ahogy a filmekben pl. a szellőt megszemélyesítik vagy mintha lebegő tejszínű, kartalan, test nélküli fátyol szerű lények lennénk.

Egy pillanatra el is gondolkodtam magamban, hogy ez milyen érdekes, hiszen úszni és lebegni a vízben imádok, mégsem ez az érzés tölt most be. Ekkor próbáltam úgymond tudatosan ezt az élményt előhozni, de mégis a repülés, szárnyalás kép- és érzésvilága jött elő, sőt egy pillanatra még az is eszembe jutott, hogy talán a kis cinege madár életérzése volt ilyen, akit szegénykét  nemrég a télikertünk előtti teraszon találtam halva és nagyon sajnáltam, hogy ez a kismadár a teraszüvegünk miatt halt meg és igyekeztem szépen eltemetni tiszteletem és csodálatom jeléül. Szóval ekkor egy röpke villanásra azt is láttam, hogy a teraszunkról felrepül ez a szép kismadár és én bentről figyelem ezt a csodát. Azt újra-újra repültem, néha-néha ugyan érzékeltem a külvilágot, de aztán mindig hamar sikerült ellazulnom.  Végig szabadnak és mérhetetlenül boldognak éreztem magam. Ebben az állapotban egyszer csak hallottam édesapám hangját (3 éve halt meg): Mintha az egész világot betöltötte volna a hangja: SZERETLEK KISLÁNYOM!

Azt hiszem többször egymás után hallottam, de nem láttam őt!

A kezelés végén azt éreztem, mintha lehunyt szemem előtt két fa vagy bokor apró leveles ágai egy szívformát rajzolnának homályosan, majd megjelent szemem  előtt egy papír piros szív. Mondtam is magamban: Na Emmi, megint előjött a gyermeki Éned, aztán a szív kezdett átváltozni egy fényes üveg vagy drágakő gyönyörű domború szívvé és vége is lett a kezelésnek!

Szilvi azt mondta: Az elején nagy feketeséget érzett a szívem körül, vagyis, hogy valami gyász végén vagyok, ami még nem múlt el, valamint erős férfi energiát érzett, ami egyszer csak átváltott mérhetetlenül lágy női energiává, s ez végigkísérte az egész kezelést. Érdekes, hogy elmondása szerint a karjait folyton szárnyaló mozdulatokra késztette „valami” a kezelésem alatt. Én csak ezután meséltem el neki, hogy mennyit repültem-szárnyaltam az alatt az idő alatt.

Emmi (48 éves ) Balatonfüredről”

 

 

„Szia Szilvi Kedves !

Teca vagyok Veszprémből! Hálásan köszönöm hogy nálad voltam több alkalomkor! Én 57 éves vagyok, sok gonddal voltam tele! Te sokat segítettél a kezeléseknél! Jó volt nálad lenni! Nyugodt kellemes körülmény ahol élsz!

Néha kezeléskor vidámságot, néha jó kedvet éreztem! Nagyon-nagyon sok feszültség lement! Mindent neked köszönök!

És nem beszélve arról mikor Hórusz hangon énekeltél! Az valami csoda volt! Életem egyik nagy napja volt! Hát azt míg élek nem felejtem el ! Én nagyon sok sikert, és minden jót kívánok neked!

Tiszta szívből: Teca

Szeretettel ölellek Szilvi kedves!”

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.