Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Női Önismereti Tréning

Kedves Lányok, Asszonyok!

 

Elérkezett az ideje, hogy a saját Nőiségemhez vezető belső utazásom során szerzett tapasztalataimat végre mások megsegítésére felajánljam.

Jómagam rendkívül erős férfias lélekkel érkeztem meg egy női testbe, és ez hosszú évtizedeken át tartó belső konfliktust jelentett az Életemben. Végül harmincéves koromban egy párkapcsolati törés rávilágított a problémáim forrására. Az azóta eltelt nyolc évben tudatosan fordultam befelé, megfigyeltem, megismertem Önmagamat, megtanultam szeretni és elfogadni azt, aki vagyok, és Életem számos fontos területén megvált(oztat)tam Magamat.

Szeptembertől olyan személyre szabott női önismereti gyakorlatokkal várlak Benneteket, amelyeket én is használtam Önmagam meggyógyításához.

Amiben segíteni tudlak Benneteket:

- Visszatérő vagy tartós női egészségügyi problémák (candida, petefészek gyulladás, petevezeték elzáródás, meddőség, vetélés, nehéz mensturáció, PCO, ciszta, mióma, rosszindulatú daganat, stb.) esetén a tréning hatékony segítség lehet az állapottól függően akár az orvosi kezelés kiegészítésére, akár önmagában is.

- Önmagunk és Nőiségünk elfogadása, testünkkel való harmónia megtalálása

- Párkapcsolati problémák:

  • Rosszul működő párkapcsolatok „meggyógyítása” vagy  lezárása.
  • Korábbi párkapcsolatok sérelmeinek feldolgozása
  • Szülői minták, családi karma oldása
  • A Valódi Társ bevonzása (Vigyázz, ehhez lehet, hogy különösen sok, kemény és kitartó munka kell!!! smiley)

- Családi és munkahelyi kapcsolatok javítása, környezetünkkel való harmónia megtalálása

- Gátlások oldása

Egy-egy találkozás alkalmával a test-szellem-lélek hármasságára egyaránt hatunk a testet átmozgató gyakorlatokkal, elmét megvilágító beszélgetésekkel, és a lelket feltöltő energetikai tisztításokkal, oldásokkal, elcsendesülésekkel.

A találkozásokat heti egy alkalommal célszerű beiktatni, rendszeresen, mint egy edzést vagy nyelvtanfolyamot. Egy-egy ilyen alkalommal (kb. 1-1,5 óra) csak ketten vagyunk, havonta egyszer, egy péntek vagy szombat estén lehetőség nyílik, hogy találkozz a többiekkel, akik hasonló cipőben járnak. Ilyenkor megbeszéljük, ki min ment keresztül, milyen nehézségekkel találkozott, hogyan oldotta meg ezeket a helyzeteket, és mi volt az, ami leginkább segített számára. Tanácsot kérhettek egymástól és tőlem is. "Ha jöttök, lesztek, ha hoztok, esztek!" jellegű vidám csajos esték gyertyafénnyel, szép zenével. A bort vagy a teát én állom... smiley

Mindez mennyibe kerül? Amennyit Neked megér, és amennyit tudsz érte adni. smileyheartyes

Időpontot egyeztetni az alábbi elérhetőségeken tudsz:

Szeretettel várlak!

Szilvi

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.