Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NapLánya kezelések

NapLánya kezelések

 

Hogyan tudok Neked segíteni?

 

Energetikai tisztítást, kiegyensúlyozást végzek. Néha különleges hangrezgések érkeznek a segítségemre, jobban mondva a Tiedre.

 

Mikor tudok segíteni Neked?

 

A leghitelesebben akkor, ha olyan problémával találsz meg engem, amin én magam is keresztülmentem az Életem során.

  • Önszeretet, önbecsülés hiánya
  • Bizalmatlanság az Élettel szemben
  • Kiegyensúlyozatlanság, negatív érzelmi állapotok
  • Veszteségek feldolgozása (válás, vetélés, gyász, anyagi veszteségek)
  • Párkapcsolati problémák
  • Női minőséggel, saját nőiséged elfogadásával kapcsolatos lelki és fizikai problémák
  • Továbblépés az Életcélod felé
  • Gyermekeddel kapcsolatos gondok

Ezen kívül bármilyen fizikai betegségen, tüneten tudunk együtt, Veled közösen enyhíteni, akár tartós, vagy végleges gyógyulást tudunk elérni. Amiben már segítettem másoknak: visszérproblémák, fájdalomcsillapítás, fejfájás megszüntetése, idegbecsípődés, menstruációs gondok, gyermekáldás elősegítése, stb.

Ha nincsen panaszod, csak kényeztetésre vágysz, és sokáig szeretnéd megőrizni egyensúlyodat, egészségedet, akkor is nyugodtan felkereshetsz.

 

Hogyan zajlik egy kezelés?

 

Amikor megérkezel, kényelmesen leülünk beszélgetni. Gyertyafény és halk zene vár majd Téged. Amíg beszélgetünk, Égi Segítőink előkészítenek mindent, és felkészítenek Téged az energiák fogadására, engem pedig azok átadására. Eközben Te elmondhatod, hogy adott pillanatban Életed melyik területe szorul leginkább segítségre. Ha vannak hasonló tapasztalataim, és Téged érdekel, én elmondom, hogy én hogyan oldottam meg ezeket a kérdéseket a saját Életemben.

Amikor mindketten készen állunk, Te kényelmesen elhelyezkedsz az Oltár előtti széken, vagy masszázságyon, én pedig mögéd állva elindítom az energiák áramlását. Ha úgy érzem, hogy szükséges, akkor egy-egy területen megérintelek, bizonyos pontokon enyhe nyomást fejtek ki, vagy megmasszírozom egy-egy testrészedet. Vannak olyan helyzetek, amikor hangrezgések is érkeznek. Ilyenkor Hórusz egyiptomi istenség segítségével „énekelek” Neked.

A kezelés akkor ér véget, amikor megszűnik az energiák áramlása, vagy egyszerűen úgy érzed, nem bírsz többet el. Ilyenkor azonnal szólj nekem. Ritkán az is előfordulhat, hogy én nem tudok már több energiát átadni Neked. Nem kell aggódnod, az elindított folyamat így is végbe fog menni, Égi Segítőink segítenek ebben.

A kezelés végén megbeszéljük a tapasztalataidat, és én is elmondom, hogy miket éreztem Veled kapcsolatban. Ha úgy érzem, valamilyen területén tud segíteni az Életednek, akkor lehet, hogy egy lelket gyógyító mesét is kapsz tőlem ajándékba.

 

Milyen hosszú egy kezelés?

Egy-egy ilyen alkalom a nyitó és záró beszélgetéssel együtt egy-másfél óra szokott lenni. Maga az energetikai kezelés hosszúsága sok dologtól, elsősorban a Te állapotodtól függ. Általában 20-40 perc.

 

Kik segítenek ebben?

A kezelésekkor leggyakrabban Jézus és Raffael Arkangyal energiája érkezik. Sokszor dolgozom ősi egyiptomi energiákkal is. A hangrezgések kibocsátásában Hórusz segít. Női minőséggel kapcsolatos kérdésekben Mária-Magdolna, Szűzanya és Ízisz támogatását érezheted. A kezelések biztonságát Mihály Arkangyal és mennyei serege vigyázza. A földelésben Gaia minden esetben segítségünkre van. A háttérben jelen vannak még Ozirisz, lelkem apja; Kryon és a Hathorok is. Az érzelmi sérülések gyógyításához Zadkiel Arkangyalt szoktam hívni. Ők azok, akiket néven tudok nevezni. Rajtuk kívül ki tudja, hogy még hányan vannak velem itt, és természetesen eljönnek hozzánk a Te segítőid is! Végtelen hála és köszönet mindannyiótoknak!

  

Milyen tapasztalataim vannak?

 

Évek óta kezelek családtagokat, barátokat, kollégákat. Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam. A "Rólam mondják" menüpont alatt olvashatsz néhányat.

 

Mit tanultam?

 

Gyermekkorom óta érzékeny vagyok a Fátyolon túli világ rezgéseire, azonban sokáig le voltak zárva illetve korlátozva ezek a képességeim. 2007-ben kezdtem el tudatosan foglalkozni Önmagam lelki fejlődésével és mások segítésével.

Végeztem ugyan Reiki I.-II. tanfolyamot, de sohasem tudtam ezt a technikát alkalmazni, mert túl merevnek és bonyolultnak éreztem. Az új energiák sokkal jobban hatnak, ha hagyjuk szabadon áramolni őket, ezért a tanfolyam előtt és után ugyanúgy szabadon, a saját érzéseimre hagyatkozva kezeltem az embereket, bár önbizalmam erősítése és a gátlások feloldása céljából elvégeztem Szabó Pálma „Beavatás a Mindenség Gyógyító Fény Energiájába” című kurzusát is. Amikor kezellek, többnyire a saját testemben érzem azt, hogy Benned hol van az elakadás. Így hatékonyan találom meg azokat a területeket, amelyek a kezelést igénylik. smiley

 

Mennyibe kerül egy kezelés?

 

Amennyit szíved

 

szerint

 

adni szeretnél,

 

és amennyit

 

pénztárcád szerint


adni tudsz!!!
   

smileyheartyes

 

Hány kezelés szükséges?

Ez egy teljesen egyénre szabott kérdés. Vannak olyan esetek, amikor egy kezelés is megoldja az akut kérdést, de ritka az, hogy egyetlen alkalom elég. Mivel a fizikai tünet, vagy rossz lelki állapot hosszú idő alatt alakul ki, a gyógyulást sem lehet siettetni.

 Általában az első kezelés jelentős javulást indít el, majd a második, harmadik kezelés hatásai lágyabbak, kevésbé észrevehetőek. A folyamat intenzitása és ezzel együtt a hosszúsága mindig attól függ, Te milyen változásokat vagy képes megengedni.

Mint mindent az Életben, ezt is érdemes rendszeresen és kitartóan csinálni. Rossz fizikai vagy lelki állapot esetén hasznos, ha a kezeléssorozat elején gyakrabban (kb. hetente egyszer, legfeljebb hetente kétszer) el tudsz jönni. Állapotodtól illetve a javulás mértékétől függően a későbbiekben lehet ritkábban jönni.

Az általad elérni kívánt célt, számodra kívánatos lelki vagy fizikai állapotot a kezeléssorozat elején rögzítjük Ha a kívánt eredményt elértük, akkor is érdemes alkalmanként eljönni egy-egy kezelésre. Úgy, ahogy a masszázs, az energetikai kezelés is segít megőrizni lelki és fizikai egyensúlyunkat.

 

 Támogatás

A kezelések erős lelki és fizikai változásokat indíthatnak el Benned. Előfordulhat, hogy nem érted mi történik Veled, vagy nehezen éled meg az átalakulásokat. Ilyenkor, ha szükségét érzed, bátran hívj fel, vagy e-mailben tedd fel a kérdéseidet, hogy segíthessek Neked.

 

Köszönöm a figyelmedet! Ha úgy érzed, én vagyok, aki segíteni tud Neked, akkor az alábbi módokon elérhetsz:

20/35-888-72

 naplanya777@gmail.com

www.naplanya.eoldal.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.