Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Imával a Földért

Kedveseim!

 

Hetek, hónapok óta nyomaszt egy kérdés, és keresem magamban a választ, hogy én mit tehetnék ebben az ügyben. A chemtrails és a HAARP tevékenységekről van szó. Ha még nem hallottatok erről, akkor írjátok be a keresőbe, és hagyjátok, hogy az információkat a szívetek megszűrje, és érezhessétek annak az igazságtartalmát.

Én azt érzem, hogy ezek a jelenségek nem csupán összeesküvés elméletek, hanem meglehetősen valósak. Kérdeztem Égi Segítőimet, hogyan történhet meg ilyesmi, miért engedi a Jóisten ezt? A válasz egyszerű volt: Nem a Jóisten engedi, hanem az emberiség kollektív tudatszintje teszi lehetővé.

Akkor én / mi mit tehetek / tehetünk ellene? Ellene? Semmit. Ami „ellen” dolgozunk, annak csupán energiát adunk. Akik ismerik a küzdősportokat, tudják azt, hogyan lehet felhasználni, javunkra fordítani az ellenfél támadó energiáját. Így azt javasolom Mindannyiótoknak, hogy amikor ez a téma megérint Benneteket, megszólal a szívetekben a vészcsengő, ne essetek kétségbe, ne háborodjatok fel, ne erősítsétek a jelenséget azzal, hogy a saját félelemenergiátokkal tápláljátok azt.

Akkor mégis mit tehetünk? Két dolgot csupán. Az egyik az, hogy folyamatosan és megállíthatatlanul dolgozunk Önmagunkon. Minden egyes nap, minden egyes percben erősítjük a saját tudatosságunkat, és a gyakorlatba átültetve használjuk mindazt a tudást, bölcsességet, amit hosszú évek alatt megszereztünk. Mert minden tudás csak annyit ér, amennyit használnak belőle.

Élj a mindennapokban tiszta szívvel, cselekedj úgy minden pillanatban, ahogy a szíved diktálja. A belső békéd mutatja, hogy mennyire jól teszed ezt. smiley Légy tiszta, őszinte, becsületes, hiteles ember, és ez átsugárzik a környezetedre, majd tovább és tovább, szép lassan minden emberre. Ez az egyetlen módja annak, hogy az emberiség kollektív tudatszintje emelkedhessen. Minden belőlünk fakad, mi határozzuk meg, mi van a világban.

A másik dolog, amit tehetünk, ha felismerjük, és a gyakorlatban is alkalmazzuk annak a biztos tudását, hogy minden létező egy. Mindannyian egyek vagyunk. Mi, akik szomorúan nézzük a chemtrails csíkokat az Égen, és Ők, akik rajzolják ezeket a csíkokat. Mindannyian ugyanannak a Jóistennek a gyermekei vagyunk, és ő mindannyiunkban jelen van. Szólítsuk meg ezt az Isteni Részt azokban, akik mások életére, egészségére, jólétére, szabadságára törnek. Imádkozzunk értük, küldjünk Fényt és Szeretetet nekik, és azoknak is, akiknek feladatuk, hogy fizikai szinten is tegyenek a HAARP és chemtrails tevékenységek ellen.

Én valahogy így szoktam imádkozni:

„Édes Istenem! Köszönöm, hogy mellettem vagy, és segítesz engem minden percben. Köszönöm, hogy amint nekem segítettél meghallani a hangodat, és elindulni a Hozzád vezető úton, éppúgy segíted mindazokat az embereket, aki még nem ébredtek fel, és akik szándékosan ártanak saját maguknak és testvéreinek. Köszönöm, hogy Fényt gyújtasz mindenki szívében, és segíted, hogy mindannyian meghalljuk és kövessük a hangodat. Köszönöm, hogy a hatalom jelenlegi birtokosainak szívéhez is megtalálod az utat. Köszönöm, hogy segíted, hogy az irányítás tisztaszívű emberek kezébe kerülhessen. Köszönöm, hogy megszólalsz minden szenvedőben, és segíted, hogy öntudatra ébredhessenek. Köszönöm, hogy soha nem hagyod el a gyermekeidet, még akkor sem, ha ők elhagytak téged. Köszönöm, hogy vigyázol ránk, és segíted, hogy megtehessük mindazt, amit meg kell tennünk. Köszönöm, hogy egy napon a Föld ismét maga lesz a Paradicsom, és köszönöm, hogy megmutatod nekünk, hogyan érhetjük ezt el. Köszönöm, hogy megtanítasz mindannyiunkat békében és harmóniában élni minden létezővel”…. stb. stb

Azt mondd, ami éppen a szívedben van. Gondolj szeretettel azokra, akik most épp chemtrail gépet vezetnek, vegyszereket gyártanak, lehallgatnak, stb., stb. A többségük egyszerű ember, olyan, mint te vagy én. Nem gonoszak, nem ártani akarnak, egyszerűen megtévesztették őket. Azt gondolom, vannak, akik nem foglalkoznak azzal, hogy mit tesznek, de sokan vannak, akik nem is tudják, és talán olyanok is akadnak, akik meg vannak győződve róla, hogy jót cselekednek. Gondolj rájuk elfogadással, szeretettel Nem is olyan régen még Te is aludtál. Ne vessd meg azokat, akik most még nem is ébredeznek. Szólj a szívükhöz lágyan.  Ők is emberek. A jelenlegi rendszernek szüksége van kiszolgálókra. De ha nem lesz, aki kiszolgálja őket, mert az embereknek felnyílik a szemük, kinyílik a szívük, akkor a rendszer magától sorvad el. Ehhez idő kell. Légy kitartó és türelmes. Tudd, hogy ez is az „Élet” nevű játék része. Ne állj ellen. Csak engedd, hogy történjen, és cselekedj akkor, ha a szíved azt súgja, hogy tenned kell. Imádkozz a Földért, a felemelkedéséért, az embertársaidért minden nap, különösen akkor, ha csíkok szabdalják az eget, vagy természetellenes időjárási jelenségeket észlelsz. Küldj Fényt az embereknek, a mindennapokban pedig légy kedves, szolgálatkész, szeretetteljes velük, és akkor egy napon majd szép tiszta, egészséges bolygón élhetünk.

Köszönöm! heart

Ui.: Hogy mennyire működik a dolog? Nemrég tapasztaltam meg. Két héten át hasonló módon, napjában többször imádkoztam valakiért, aki évek óta küzdött egy problémával, és sehogy máshogy nem sikerült segítenem neki. Két hét után az Ég küldött mellé egy segítőt, akivel közösen meg tudták oldani a nehéz helyzetet. Ezúton is szeretném kifejezni a hálámat a segítségét az Égnek, a Jóistennek. Mivel egyre többször tapasztalom, így egyre inkább hiszem, hogy minden lehet ilyen egyszerű is. És mivel egyre inkább hiszem, egyre többször fogom tapasztalni ezt. heart Próbáljuk ki együtt, mit tehetünk így a Földért és az emberekért. heart